Connect with us

Din Voleu

Alex Chipciu – o nouă declarație de pus în ramă: „Mai nasol ar fi la anul, dacă ne calificăm în play-off”

„Căpitanul” Universității Cluj a vorbit azi, la conferința de presă de dinaintea plecării spre București, pentru partida cu FC Voluntari (n.red. vineri, ora 20.00, runda a 30-a), despre trecut, prezent și ce ar însemna calificarea în play-off. Alex Chipciu se consideră un tip nemulțumit mereu. în căutarea de noi obiective de atins.

”Dacă stau să mă gândesc, când am venit aici, echipa era adunată, așa. Aveam foarte multe gânduri, că poate o să retrogradăm, poate cine știe ce o să se întâmple. Și unde am ajuns anul trecut, acum clar ar veni ca o completare. Mai nasol ar fi la anul, dacă ne calificăm în play-off. Ce o să faci, te gândești să te bați la campionat? Dar, să ne calificăm noi în play-off. Eu, sincer, sunt nemulțumit mereu. 

Pe la toate echipele pe unde am fost. Mi-aș fi dorit să luăm campionatul, nu să terminăm în primele 6. Problema e că dacă intrăm în play-off… Locul 4 da, dar locurile de mai sus e greu să le accesezi. Am și experiența de la CFR Cluj. Meciurile din play-off erau diferite ca încărcătură, intensitate și echipele din față greu mai lasă puncte.

Noi, pe viitor clar ne dorim să facem mai mult de locul 6. Să vedem dacă vom reuși. Cred că orice om… Și creierul nostru e făcut de așa natură, că te duci în primele 6 și în următoarea zi ești supărat că nu ești pe locul 4. Cu siguranță ne vom găsi o altă nemulțumire dacă ne calificăm în play-off. Ceea ce cred că aduce și progresul. 

Că altfel nu ai cum să progresezi. Automat își dorești mai mult de la anul. Și lumea vrea mai mult. Nu o să mai fie mulțumită cu un loc 6-7 și aia e. Vrea mai sus, ideea e să se și poată.

Clar, clubul a progresat enorm de mult. Au plecat din Liga a 4-a. Adică, să pleci din Liga a 4-a, ce au făcut oamenii ăștia aici… Să ajungi în play-off, dacă vom ajunge și cu finala de anul trecut și vedem și în acest sezon de Cupa României, mi se par niște performanțe pe care suporterii le merită”, a declarat Alex Chipciu.

Advertisement

More in Din Voleu