Connect with us

Din Voleu

Alex Chipciu, noi declarații de pus în „ramă”!

Alexandru Chipciu s-a declarat mulțumit cu egalul obținut în fața celor de la FCSB și de propria evoluție împotriva lui Florinel Coman.

„Căpitanul” Universității Cluj nu a scăpat momentul de a critica starea terenului și de a dezvălui ce i-a transmis soția după meci. Duminică, la  Sfântu Gheorghe, va fi un meci meci de totul sau nimic, consideră Chipciu. 

Am văzut că lumea zicea că puteam lua 3 puncte, dar în teren a fost meci greu. OK, am ratat un penalty, dar a fost meci greu, de luptă, nu am riscat nici noi, nici ei. Rămânem în lupta pentru play-off, am făcut egal și la Craiova, după o repriză slabă, dar apoi în a doua am jucat bine.

Am demonstrat cu echipele puternice că ne ridicăm la nivelul lor. Acum va fi un meci de totul sau nimic cu Sepsi, au pierdut și ei, trebuie să ne batem până la ultima etapă.

Am vorbit cu soția și mi-a zis că am fost bombă, dar e greu să te ții după Coman, după Olaru, sunt tineri, puternici, au testosteron mult. Cred că ne-a incomodat terenul și pe ei și pe noi, e un teren foarte prost.

Nu poți să pasezi, ei sunt tehnici, noi asta lucrăm mereu la antrenamente, să pasăm, dar nu se poate, dai pe lângă minge, se înfundă gheata, de aceea nu este nici spectacol. Gazonul a fost pus acum și deja e stricat, incredibil, costă și atât. Avem stadioane, nu avem gazoane.

Am pregătit meciul să nu îl las pe Coman liber, că el stă pe acolo, dacă te prinde dă o diagonală, gol. Am stat acolo aproape, am făcut sprinturi scurte, nu ca atunci când eram tânăr, atunci alergam ca dementul.

Eu am impresia că nu mai suntem mulțumiți cu nimic, nu mai vedem nimic bun. Păi noi am făcut egal la Craiova și nu eram mulțumiți. Azi am jucat cu un debutant, nu știu dacă Rus a mai jucat la seniori, a intrat Szilaghi, Ilie, păi ne comparăm tinerii noștri cu Olaru sau Coman?”, a declarat Alex Chipciu, după partida cu FCSB, scor 0-0, pe Cluj Arena.

De citit și:

SuperLiga// Rezumat Video – „U” Cluj vs FCSB 0-0// Mult zgomot pentru nimic

Advertisement

More in Din Voleu